Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Férfi ékszerek

Férfias a férfi ékszerek viselése

A női divat sokat változott az elmúlt években, és manapság már a férfiak is előszeretettel viselnek különféle ékszereket. Megoszlik a vélemény a férfi ékszerek viseléséről, hiszen sok férfi attól tart, hogy ha valamilyen ékszert visel, akkor nőiessé válik a megjelenése, sokan viszont nagyon szeretik például a nyakláncokat, karkötőket és előszeretettel viselik is őket.

A férfi ékszer viselés – ha a darab nem túl nőies és nem túl kihívó – a megfelelő öltözék és megjelenés mellett igenis képes még férfiasabbá tenni az illetőt. A férfiak esetében sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen ékszert viselhetnek, mi áll jól nekik, milyen anyagú legyen az ékszer, milyen színű legyen, miből készüljön, mihez viseljék, milyen alkalomra stb. És természetesen az is sokszor kérdés számukra, hogy egyszerűen szeretik-e a nők a férfiakon az ékszereket. A sok kérdés és bizonytalanság miatt sok férfi marad a megszokott és kedvelt férfi ékszerek, a karóra és a mandzsettagomb mellett. Pedig, kedves férfiak, higgyék el, hogy az Önök számára is vannak már olyan ékszerek, amelyek viselése még férfiasabbá tehetik a megjelenést és amelyet a hölgyek kedvelnek és szeretnek Önökön. Az egyik legrégebbi férfi ékszer, amelyet előszeretettel viseltek és viselnek még ma is a férfiak, az a karikagyűrű.

Természetes, hiszen megvan a jelentése: házasság. A pecsétgyűrűt is sokan kedvelték, ám azonban egyre jobban kezd kikerülni a divatból a hivalkodó pecsétgyűrű. A különféle méretű és mintázatú nyakláncok azonban manapság egyre divatosabbak, amely nem is baj, hiszen nagyon jól áll a férfiakon. A nyaklánc lehet vékony, közepesen vékony és hivalkodóan vastag. A legjobban természetesen a közepesen vékony áll a férfiaknak, hiszen a túl vékony kissé nőiesnek hat, a túl vastag pedig már túlzás. A legtöbb egyedi férfi ékszerek már ilyen méretben készülnek, és bátran viselhetik a férfiak. A nyaklánchoz hasonlóan a karkötők is igen elterjedtek, amely szintén lehet egyedi. Sőt, a karkötő készülhet bőrből is, hordozhat valamilyen üzenetet, ez már összeilleszthető a partner ékszereivel, tehát lehet igazán egyedi és nem kell hogy kihívó legyen. A karóra természetesen még mindig a legelterjedtebb, legférfiasabbnak tartott ékszer, amelyet azonban szintén tudni kell viselni. A fülbevaló és a piercing viselésével kapcsolatban megoszlanak a vélemények, de ha a férfi stílusa engedi, akkor miért ne?! Az ékszer öltöztet, a férfi ékszerek is öltöztetnek, viselje bátran, ami stílusához illik, ami egyedivé és férfiassá teszi megjelenését.